search console
MÉTA logo színes

LEGYÉL TE IS

PU-tech gépkezelő és jakuzzimester!

Szeretnél egy izgalmas és változatos munkát, ahol minden nap új kihívásokkal találkozhatsz? Fedezd fel, milyen lehetőségeket kínál egy családias hangulatú, dinamikusan fejlődő, kecskeméti prémium jakuzzikat gyártó cég.

Eleged van a monoton munkából és a túlhajszolt több műszakos rendszerből? Unod a rideg multis környezetet, ahol a személyiséged és a kreativitásod háttérbe szorul?

VitalSpa-nál rövid idő alatt jakuzzi mesterré képzünk, és bevezetünk a prémium masszázsmedence készítés fortélyaiba. Nálunk egy műszakban dolgozhatsz, elkerülve a kimerítő több műszakos munkarendet. Kézügyességed és csapatban dolgozás révén itt valóban értékes tagja lehetsz egy kreatív és támogató közösségnek, a béredet pedig a piaci elvárásokhoz igazítottuk.

Szeretnénk, ha kezedbe vennéd az irányítást és az alábbi feladatokért felelnél:

 • Medence héj vákuum formázása – ez a masszázsmedence szíve lelke, ami a jakuzzi egyediségét, majdani funkcionalitását, szépségét adja, ami miatt a legtöbb wellness rajongó beleszeret a termékeinkbe.Ezért nem mindegy, hogy ki az, aki kézjegyét adja erre az “alkatrészre”. Feladatod lesz, hogy a többi kiváló medence mesterrel együtt a legszebb héjakat formázd az erre a célra egyedileg tervezett vákuum formázó géppel.

 • PU-Tech gépkezelés – Ahhoz hogy a masszázsmedencéink az egyik legenergiatakarékosabb jakuzzik legyenek a piacon, a vákuumformázott medencehéjat egy speciális PU-hab technológiával kezeljük, aminek precíz felvitelében fogsz segíteni. 

 • Kiegészítő medence mesteri feladatok –  Nálunk olyan környezetet kapsz, ahol mindenki ismer mindenkit, és ahol mindenki úgy ismeri a másikat, ahol a segítség csak egy karnyújtásnyira van.
  Mivel tudatos manufakturális rendszerben dolgozunk,  a hangsúly a közösségen és az együttműködésen van.
  A feladataid nagy része a vákuumformázás és PU-tech területét fogja lefedni, de előfordulhat, hogy a Te szaktudásodra, segítségedre lesz szükség más területeken is, így a munka sokrétűsége garantált. 

Örömmel látunk a csapatunkban, ha:

 • szeretsz együttműködni a kollégáiddal és kiveszed a részed minden teendőből
 • jó a kézügyességed, szeretsz szerszámokkal dolgozni
 • érdekel a kétkezi szerelői munka,
 • igényesen és precízen végzed el a rád bízott feladatot,
 • a meglévő szakmai tudásodat bővíteni akarod.

Valószínűleg nem minket keresel, ha:

 • egyedül szeretsz dolgozni,
 • az élet napos oldala is borús számodra és a változatosság sem gyönyörködtet,
 • még keresed a helyed a világban és nem szeretnél elköteleződni hosszabb távon,
 • szereted a monoton egyhelyben ülő vagy álló munkát.

Amit kínálunk:

 • Versenyképes alapbér + mozgóbér
 • Cafeteria
 • Útiköltség támogatás
 • Inspiráló munkakörnyezet
 • Családias, barátságos csapat

Érdekel a lehetőség? Küldd el önéletrajzodat most!

Családias környezetben hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk neked, ezért add le most jelentkezésed, fényképes önéletrajz formájában az alábbi űrlap kitöltésével. 1-2 munkanapon belül vissza hívunk és felvesszük veled a kapcsolatot.

Mi fog történni a jelentkezésed beküldése után?

Miután kitöltöd az űrlapot, és rákattintasz  a “Jelentkezés elküldése” gombra egy visszaigazoló oldal és egy válasz üzenet fogja jelezni számodra, hogy megkaptuk a jelentkezésedet.

Folyamatosan dolgozzuk fel a beérkezett pályázatokat. A legígéretesebb jelölteket személyes interjún is meghallgatjuk, melynek időpontjáról telefonon egyeztetünk a kiválasztottakkal.

A nagyjából 20-30 perces személyes beszélgetésen szeretnénk jobban megismerni a jelentkezőket, és persze a pályázók is feltehetik a kérdéseiket.

Reméljük hamarosan találkozunk!

kik is vagyunk
Kik is vagyunk mi?
Megvalósuló elképzelések, emberi és közvetlen hozzáállás, minőség és hosszútávúság. Ez az amiben immáron 20 éve sikerrel működő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő kecskeméti Méta Hungary Kft. hisz. Ez idő alatt gyártóként és nagykereskedőként – akril kádjainkkal, zuhanykabinjainkkal és hidromasszázs rendszereinkkel meghatározó szereplőjévé váltunk a magyar szaniter piacnak.

Az M-Acryl, Radaway, H2O és VitalSpa termékeinket országszerte több mint 500 viszonteladónak értékesítjük. Az ország egyik legnagyobb kád és zuhanykabin bemutatótermével büszkélkedhetünk, ami Budapesten több mint 530m²-en mutatja be kád, zuhanykabin és masszázsmedence termékeinket.

A 20 év alatt felhalmozott rengeteg tudásból 6 évvel ezelőtt létrehoztuk a VitalSpa masszázsmedence – hétköznapi nevén – jakuzzi márkát, amivel még magasabb minőségi szintre emeltük a hidromasszázs gyártásunkat, létrehozva ezzel egy olyan luxus terméket, ami teljes egészében a kikapcsolódásról, az otthoni wellness élmény kiteljesedéséről szól.

Széchenyi 2020