search console

PU-Tech gépkezelő és jakuzzi mester

Jelentkezem az állásra
Ezért érdemes nálunk dolgozni

1 műszakos munkarend Kecskeméten

Eleged van a monoton munkából és a túlhajszolt több műszakos rendszerből? Unod a rideg multis környezetet, ahol a személyiséged és a kreativitásod háttérbe szorul? Nálunk egy műszakban dolgozhatsz, elkerülve a kimerítő több műszakos munkarendet.

Z

Megbízható, stabil céges háttér

Családi tulajdonban lévő, több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező országosan elismert gyártó és értékesítő vállalkozás, mely évről évre dinamikusan fejlődik.

Barátságos munkahelyi légkör

A VitalSpa-nál rövid idő alatt jakuzzi mesterré képzünk, és bevezetünk a prémium masszázsmedence készítés fortélyaiba. Kézügyességed és csapatban dolgozás révén itt valóban értékes tagja lehetsz egy kreatív és támogató közösségnek.

Szeretnénk, ha kezedbe vennéd az irányítást és az alábbi feladatokért felelnél:

 • Medence héj vákuum formázása – ez a masszázsmedence szíve lelke, ami a jakuzzi egyediségét, majdani funkcionalitását, szépségét adja, ami miatt a legtöbb wellness rajongó beleszeret a termékeinbe. Ezért nem mindegy, hogy ki az, aki kézjegyét adja erre az “alkatrészre”. Feladatod lesz, hogy a többi kiváló medence mesterrel együtt a legszebb héjakat formázd erre a célra egyedileg tervezett vákuum formázó géppel.

 • PU-Tech gépkezelés – Ahhoz hogy a masszázsmedencéink az egyik legenergiatakarékosabb jakuzzik legyenek a piacon, a vákumformázott medencehéjat egy speciális PU-hab technológiával kezeljük, aminek precíz felvitelében fogsz segíteni.

 • Kiegészítő medence mesteri feladatok –  Nálunk olyan környezetet kapsz, ahol mindenki ismer mindenkit, és ahol mindenki úgy ismeri a másikat, ahol a segítség csak egy karnyújtásnyira van. Mivel tudatos manufakturális rendszerben dolgozunk,  a hangsúly a közösségen és az együttműködésen van. A feladataid nagy része a vákuumformázás és PU-tech területét fogja lefedni, de előfordulhat, hogy a Te szaktudásodra, segítségedre lesz szükség más területeken is, így a munka sokrétűsége garantált.

Amit kínálunk:

 • Versenyképes alapbér + mozgóbér
 • Cafeteria
 • Útiköltség támogatás
 • Inspiráló munkakörnyezet
 • Családias, barátságos csapat

Örömmel látunk a csapatunkban, ha:

 • szeretsz együttműködni a kollégáiddal és kiveszed a részed minden teendőből

 • jó a kézügyességed, szeretsz szerszámokkal dolgozni

 • érdekel a kétkezi szerelői munka,

 • igényesen és precízen végzed el a rád bízott feladatot,

 • a meglévő szakmai tudásodat bővíteni akarod.

Kik is vagyunk mi?
Megvalósuló elképzelések, emberi és közvetlen hozzáállás, minőség és hosszútávúság. Ez az amiben immáron 20 éve sikerrel működő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő kecskeméti Méta Hungary Kft. hisz. Ez idő alatt gyártóként és nagykereskedőként – akril kádjainkkal, zuhanykabinjainkkal és hidromasszázs rendszereinkkel meghatározó szereplőjévé váltunk a magyar szaniter piacnak.

Az M-Acryl, Radaway, H2O és VitalSpa termékeinket országszerte több mint 500 viszonteladónak értékesítjük. Az ország egyik legnagyobb kád és zuhanykabin bemutatótermével büszkélkedhetünk, ami Budapesten több mint 530m²-en mutatja be kád, zuhanykabin és masszázsmedence termékeinket.

A 20 év alatt felhalmozott rengeteg tudásból 6 évvel ezelőtt létrehoztuk a VitalSpa masszázsmedence – hétköznapi nevén – jakuzzi márkát, amivel még magasabb minőségi szintre emeltük a hidromasszázs gyártásunkat, létrehozva ezzel egy olyan luxus terméket, ami teljes egészében a kikapcsolódásról, az otthoni wellness élmény kiteljesedéséről szól.

Töltsd ki az űrlapot, jelentkezz most!

Mi fog történni a jelentkezésed beküldése után?

Miután kitöltöd az űrlapot, és rákattintasz  a “Jelentkezés elküldése” gombra egy visszaigazoló oldal és egy válasz üzenet fogja jelezni számodra, hogy a megkaptuk a jelentkezésedet.

Folyamatosan dolgozzuk fel a beérkezett pályázatokat. A legígéretesebb jelölteket személyes interjún is meghallgatjuk, melynek időpontjáról telefonon egyeztetünk a kiválasztottakkal.

A nagyjából 20-30 perces személyes beszélgetésen szeretnénk jobban megismerni a jelentkezőket, és persze a pályázók is feltehetik a kérdéseiket.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Széchenyi 2020