search console
MÉTA logo színes
Marketing Vezető

Legyél nálunk Marketing Vezető!

Keressük azt a tapasztalt Marketing Vezetőt, aki képes kiválóan vezetni és motiválni szakértői csapatát, irányítja a marketing tevékenységeinket. Felelősségei közé tartozik a marketing stratégiák kidolgozása és végrehajtása, kreatív kampányok tervezése és irányítása, valamint az online és offline kommunikációs csatornák optimális kihasználása.

Feladatok:

 • A marketing stratégia kialakítása és végrehajtása a cég céljainak megfelelően.
 • Együttműködés a vezetőséggel és más részlegekkel a márkakommunikáció és az eladási célok elérése érdekében.
 • A piaci trendek és a versenytársak tevékenységeinek folyamatos monitorozása.
 • Marketing kampányok teljes körű menedzselése, beleértve a kreatív anyagok készítésétől kezdve a hatékonyság elemzéséig.
 • Aktív részvétel rendszeres szakmai kiállítások szervezésében, kivitelezésében.

Örömmel látunk a csapatunkban, ha:

 • Legalább 5 év releváns tapasztalat már a hátad mögött van marketing vezetői pozícióban.
 • Kiváló kommunikációs készség és erős szervezőképesség jellemez.
 • Tapasztalatot szereztél digitális marketing eszközök és platformok kezelésében.
 • Erős analitikai készséggel és képességgel képes vagy a piaci trendek elemzésére.
 • Felsőfokú végzettséget szereztél marketing vagy ehhez kapcsolódó területen.

Amit kínálunk:

 • Versenyképes fizetés és juttatási csomag.
 • Modern munkakörnyezet és dinamikus csapat.
 • Szakmai fejlődési lehetőség egy piacvezető cégnél.
 • Részvétel nemzetközi projektekben és képzésekben.

Érdekel a lehetőség? Küldd el önéletrajzodat most!

Családias környezetben hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk neked, ezért add le most jelentkezésed, fényképes önéletrajz formájában az alábbi űrlap kitöltésével. 1-2 munkanapon belül vissza hívunk és felvesszük veled a kapcsolatot.

Mi fog történni a jelentkezésed beküldése után?

Miután kitöltöd az űrlapot, és rákattintasz  a “Jelentkezés elküldése” gombra egy visszaigazoló oldal és egy válasz üzenet fogja jelezni számodra, hogy megkaptuk a jelentkezésedet.

Folyamatosan dolgozzuk fel a beérkezett pályázatokat. A legígéretesebb jelölteket személyes interjún is meghallgatjuk, melynek időpontjáról telefonon egyeztetünk a kiválasztottakkal.

A nagyjából 20-30 perces személyes beszélgetésen szeretnénk jobban megismerni a jelentkezőket, és persze a pályázók is feltehetik a kérdéseiket.

Reméljük hamarosan találkozunk!

kik is vagyunk
Kik is vagyunk mi?
Megvalósuló elképzelések, emberi és közvetlen hozzáállás, minőség és hosszútávúság. Ez az amiben immáron 20 éve sikerrel működő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő kecskeméti Méta Hungary Kft. hisz. Ez idő alatt gyártóként és nagykereskedőként – akril kádjainkkal, zuhanykabinjainkkal és hidromasszázs rendszereinkkel meghatározó szereplőjévé váltunk a magyar szaniter piacnak.

Az M-Acryl, Radaway, H2O és VitalSpa termékeinket országszerte több mint 500 viszonteladónak értékesítjük. Az ország egyik legnagyobb kád és zuhanykabin bemutatótermével büszkélkedhetünk, ami Budapesten több mint 530m²-en mutatja be kád, zuhanykabin és masszázsmedence termékeinket.

A 20 év alatt felhalmozott rengeteg tudásból 6 évvel ezelőtt létrehoztuk a VitalSpa masszázsmedence – hétköznapi nevén – jakuzzi márkát, amivel még magasabb minőségi szintre emeltük a hidromasszázs gyártásunkat, létrehozva ezzel egy olyan luxus terméket, ami teljes egészében a kikapcsolódásról, az otthoni wellness élmény kiteljesedéséről szól.

Széchenyi 2020
Széchenyi Terv 2024