search console

Hosszú út vezetett idáig…

A Méta Hungary Kft. több, mint két évtizede foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak és zuhanykabinok forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagokból készült kádakat és zuhanykabinokat értékesítettünk, hanem létrehoztuk termékeinkkel a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Egyedülálló kád, zuhanykabin, jakuzzi kínálat egy helyen

Több mint 500 érkékesítési
pont országszerte

Több mint 25 év
szakértelem

Több mint 60.000 ezer eladott termék évente

Rólunk

Cégünk 1997 óta van jelen a magyar piacon. Napjainkra az ország egyik meghatározó akrilkád,- és zuhanykabin forgalmazó, valamint hidromasszázskád és masszázsmedence gyártó vállalatává fejlődtünk. Egyedülállóan az egyik legnagyobb fürdőkád és zuhanykabin választékot kínáljuk az árérzékeny kategóriától a pazarló luxusig.

A termékpalettánk az alábbi márkákból tevődik össze:
M–Acryl kádak, masszázsrendszerek – www.m-acryl.hu
Radaway standard és exkluzív zuhanykabinok, tálcák, zuhanyfolyókák www.radaway.hu
H2O zuhanykabinok, akrilkádak, masszázsrendszerek – www.h2oszaniter.hu
VitalSpa prémium masszázsmedencék, kiegészítők – www.vitalspa.hu

 

Méta Hungary, mint masszázsmedence gyártó

Méta Hungary, mint masszázsmedence gyártó

Büszkék vagyunk arra, hogy immár több, mint két évtizede tudunk kimagasló hidromasszázs értékeket és termékeket kínálni ügyfeleink számára. Számunkra fontos a törődés, a minőségi masszázsmedencék készítésekor csakúgy, mint a vásárlóink döntésének segítésekor.

Az elmúlt évtizedek alatt bőven volt alkalmunk kitapasztalni, hogy mivel lehet elégedetté tenni a vásárlóinkat. Azon túl, hogy tudjuk, milyen alapanyagokból érdemes dolgozni, és milyen eljárásokkal lehet velük kimagasló minőségű eredményt elérni, azt is tudjuk, hogy a szakértelem, a rutin és a gondos odadás hiányát semmilyen alapanyag nem lenne képes kompenzálni.

A VitalSpa masszázsmedencéket a fenti szellemben gyártjuk a kecskeméti gyárunkban, kizárólag manufakturális rendszerben.

Széchenyi 2020