search console

Társadalmi felelősségvállalás a koronavírus-járvány idején is

A Méta Hungary Kft. számára fontos a társadalmi felelősségvállalás. Odafigyelünk munkatársainkra, vásárlóinkra és embertársainkra.

Óvjuk a munkatársainkat

A koronavírus-járvány alatt mindent megtettünk annak érdekében, hogy munkavállalóink egészségüket meg tudják őrizni. Óvintézkedéseket vezettünk be a fertőzés terjedésének csökkentése érdekében. Biztosítottunk a higiéniás feltételeket, és azoknak a dolgozóknak, akiknek a munkaköre lehetővé tette, engedélyeztük az otthoni munkavégzést.

Figyelünk másokra

Felelősségünknek tartjuk, hogy szerepet vállaljunk társadalmi fronton is, ezért már évek óta adományokkal segítjük a Bács-Kiskun Megyei Kórház, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Oktató Kórház alapítványát. Nem volt ez máshogy 2021-ben sem.

Célunk, hogy adományunkkal hozzájáruljunk az új, korszerű kórházi berendezések megvételéhez. A járvány idején talán még fontosabb, hogy segítsük az újonnan felmerülő fejlesztési igényeket, hiszen a betegellátások nem állhatnak meg!

Hátrányos helyzetbe került
családok támogatása

Gyakran kapunk megkereséseket. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk támogatni a rászorulókat. 

2020. év végén Erdőkertesen leégett egy kétgenerációs családi ház. 30 év munkája vált percek alatt a tűz martalékává. Az ingatlanban élő házaspár, a szülőkkel és két pici gyermekével menekült ki a lángoló házból. A közösségi adományoknak köszönhetően a család el tudta kezdeni újjáépítést. A renoválást azonban anyagi gondok miatt nem tudták teljesen befejezni.
A család a fürdőszoba felszerelésében kérte segítségünket. Egy M-Acryl Danuta 160-as elő, -és oldallapos fürdőkáddal segítettük a családot.

Az esetről a Ripost magazin is beszámolt.

2021 sem telt el tragédia nélkül. Januárjában, újabb családi ház égett porig, ezúttal Kecskemét közelében. A család teljes vagyona oda lett. Az otthonukat újra kellett építeni, melyhez adományokat gyűjtöttek. A fürdőszoba is menthetetlen lett, segítségül egy M-Acryl Eco 170-es fürdőkádat adományoztunk a család részére.

Az idei év novemberében, egy jakabszállási három gyermekes családnak segített cégünk, egy Azália sarokkáddal, mely nagy segítség házuk felújításához.

Méta karácsonyi meglepetés rászoruló gyerekeknek

 

 

Idén céges cipősdoboz akciót hirdettünk. A csomagokat egy kecskeméti karitatív szervezetben élő hátrányos helyzetű gyermekek részére ajánlottuk fel. A gyűjtéshez lelkesen csatlakoztak kollégáink is. Több, mint 50 doboz ajándék gyűlt össze. Új és használt játékokkal, édességekkel, tisztálkodószerekkel leptük meg az apróságokat.

adomanyatadas meta 2021
Széchenyi 2020