search console

Forgalmazott márkák

A Méta Hungary Kft. több, mint két évtizede foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak és zuhanykabinok forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat, zuhanykabinokat, masszázsmedencéket értékesítettünk, hanem létrehoztuk termékeinkkel a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is.

Radaway

A Radaway zuhanyzókba öntötte mindazt, amit 2023-ban az emberiség a zuhanyzásról tud. Minden egyes vízcseppnek célja van. Minden négyzetcentiméternyi üveg gyémántként csillog. Minden kiegészítő innovatív.
Zuhanyzás A-tól Z-ig
A Radaway igazodik az Ön fürdőszobájához. Akár felújít, akár építkezik, a Radaway 17 zuhanyzócsaláddal (és az összesen 650 modellel) szinte minden igényt, fürdőszobaméretet és büdzsét lefed.
Az utolsó cseppjéig 21. századi
A zuhanykabinok, zuhanyajtók és zuhanytálcák nemcsak gyönyörűek, de a legújabb fejlesztéseket és a legmodernebb alapanyagokat is tartalmazzák, ezért az utolsó cseppig 21. századi fürdőszobai élményt kap minden egyes zuhanyzáskor.
Elismerés minden téren
A Radaway…
• 2013 óta Lengyelország legnépszerűbb zuhanykabin gyártójának számít
• 2014-ben megkapta a lengyel Forbes magazintól a Gyémánt díjat  (a legdinamikusabban növekvő vállalatoknak ítélt díj).
• 2017-ben további 6000 m2-es gyártócsarnok átadása. Több mint 20 ország rendeléséhez igazodva.

M-Acryl

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.
 
A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.
 
A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.
 
Az M-Acryl kádak minden képzeletet felülmúló
kényelemmel várják Önt is.
 
Ismerje meg a lehetőségeket a bemutatótermünkben, vagy látogasson el weboldalunkra és válassza ki az ideális formát. A beszerelést és a karbantartást pedig bízza kiváló szakembereinkre.

VitalSpa

Gondosan kivitelezett magyar jakuzzik egyenesen a hazai gyártótól. A VitalSpa kizárólag manufakturális rendszerben, nagy gonddal készít jakuzzikat, azaz prémium masszázsmedencéket gyárt. A több, mint két évtizedes szakmai tapasztalat a hidromasszázs gyártásban garancia arra, hogy kiváló minőségű jakuzzikkal a VitalSpa kielégítse a vásárlóik otthoni wellness-igényeit.

H2O

A H2O termékek (masszázskádak, zuhanykabinok, zuhanytálcák és kádparavánok) népszerűségüket nem csak kedvező áruknak köszönhetik.
Termékeinkben felfedezheti a jó minőséget, a tudatosan tervezett funkcionalitást és megtapasztalhatja a hosszú élettartamot is. 
 
Ne feledje, hogy minden eladott H2O termék mögött ott áll a Méta Hungary Kft, ami a biztosítéka az akril kádakra vállalt 10 év garanciának.
 
Amikor az árat nézi, vegye figyelembe azt is, hogy a kedvező árhoz ki és milyen garanciákat vállal!
 
Kádjainkat, zuhanykabinjainkat igény esetén be is építjük, melyre megnövekedett garanciát biztosítunk. Állunk rendelkezésükre országos lefedettségű szerviz szolgáltatásainkkal.
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv 2024