search console

A Méta Hungary Kft. állásajánlatai

01

Marketing Vezető

Keressük azt a tapasztalt Marketing Vezetőt, aki képes kiválóan vezetni és motiválni szakértői csapatát, irányítja a marketing tevékenységeinket. Felelősségei közé tartozik a marketing stratégiák kidolgozása és végrehajtása, kreatív kampányok tervezése és irányítása, valamint az online és offline kommunikációs csatornák optimális kihasználása.

Marketing Vezető

02

PU-Tech gépkezelő és jakuzzi mester

Szeretnél egy izgalmas és változatos munkát, ahol minden nap új kihívásokkal találkozhatsz? Fedezd fel, milyen lehetőségeket kínál egy családias hangulatú, dinamikusan fejlődő, kecskeméti prémium jakuzzikat gyártó cég.

03

Termelési műszakvezető

„Élményt viszünk otthonába”
Gondosan kivitelezett magyar jakuzzik egyenesen a hazai gyártótól. A VitalSpa kizárólag manufakturális rendszerben, nagy gonddal készített jakuzzikat, azaz prémium masszázsmedencéket gyárt. Ha össze tudod fogni ezt a csapatot, figyelmes és alapos vagy, Te vagy a mi emberünk, jelentkezz hozzánk!

Jakuzzifúró álláslehetőség

04

Jakuzzi összeszerelő - fúró állás

Kecskeméti telephelyünkre keressük új kollégánkat.

05

Kereskedelmi asszisztens

Jó műszaki érzékkel rendelkezel? Szereted a pontos, precíz munkát? Szeretnél egy változatos irodai munkát? Jelentkezz hozzánk kereskedelmi asszisztensnek!

szerelő állás
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv 2024